Неповторимо детско заведение за празника на Вашето дете

Ако търсите просторно, но уютно, луксозно, но практично, комфортно и спокойно място за празника на Вашето съкровище, Островът на съкровищата е Вашият логичен избор. Тук ще намерите голям модул за игра, прекрасна зала за анимация, любезен и усмихнат екип, който ще Ви накара да се почувствате у дома си в уютната атмосфера на детското заведение. Добро обслужване, отличен кетъринг, красиви и вкусни торти, и не на последно място, най-добрите актьори в детската анимация ще направят празникът Ви, незабравим и вълнуващ.

Зала кв. Лозенец

Пъстър, уникален и най-вече изключително забавен лабиринт с най-различни препятствия, четири говорещи пушки, които изстрелват топчета, подходящи за истинска пиратска питка. Атрактивни препятствия, боксови круши, цветен тунел и страхотен трамплин. Затворена вита пързалка, от която децата се гмурват направо в басеина пълен с многоцветни топчета. За най-малките Съкровища има Бейби-кът с колички и клатушкащи играчки. Атрактивно допълнение към него са традиционните за Островът на съкровищата аквариуми с рибки, които го разделят от залата за родители. Така родителите на малките палавници имат визуален контакт и контрол над дечицата си.

Островът на Съкровищата е подготвил повече от двадесет парти програми на теми от любими детски приказки и филми за Вашият празник.