Декорация с балони

Островът на Съкровищата всяка година радва малките си клиенти със своите балонни декорации. Хубаво е, когато детският празник е изпълнен с усмивки, радост и много цветни балони. Развиваме въображението си, измисляйки разнообразни и интересни концепции за украси и декорации от балони. Работим стандартни украси, декорации по зададени теми от клиенти, украси по повод религиозни и национални празници, важни дати през годината. При нас ще намерите всичко, което желаете от една балонна украса. Декорацията е не само майсторство и умение, но и въображение и полет на мисълта. Няма да спрем да се стараем да направим Вашият празник по – красив, вълнуващ и приятен. Цената на всяка декорацията се определя от различни фактори:

  • Големината, броя и вида на използваните балони.
  • Сложността на изработените фигури.
  • Сложността на монтиране на изработената декорация.

Предлагаме и индивидуален печат върху балони. Може да изпишем всичко, което желаете върху балоните, които ще красят Вашето тържество и ще допринесат за индивидуалността му.

Островът на Съкровищата е подготвил повече от двадесет парти програми на теми от любими детски приказки и филми за Вашият празник.